Atunci cand un zbor este anulat, ai dreptul la despagubire

Atunci cand un zbor este anulat, pasagerii au dreptul la o compensatie financiara de la companie care opereaza acel zbor.

Pasagerii nu au dreptul la despagubiri in cazul in care zborul a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile sau daca a existat o defectiune tehnica a avionului(daca aceasta problema nu este cauzata de activitate operatorului de zbor si nu are controlul lui din cauza naturii ori originii incidentului, exemple: defect de fabricatie ascunse, act de sabotaj sau de terorism).

Nici zborile din pandemia Covid 19 nu au fost si nu eligibile pentru a solicita o despagubire, conform legi ai timp la dispozitie 3 ani de zile de la data anulari zborului sa soliciti o compenstie.

Atunci cand ai dreptul la o compensatie financiara pentru un zbor anulat, compania aeriana trebuie sa iti ofere alternative si solutii la problema aparuta si de care sunt responsabil: ori rambursare totala a biletului ori alt zbor cat mai curand, deasemenea trebuie sa iti ofere cazare si masa gratuita la un Hotel pana la urmatorul zbor rezervat.

Daca compania de transport aerian nu iti ofera compensatia financiara de care ai dreptul legal poti sa apelezi la o firma specializata care sa se ocupe de cazul tau si sa primesti despagubirile care ti se cuvin pentru neplacerile cauzate de anularea zborului.

De acest proces de despagubire te poti ocupa si tu dar trebuie sa ai o rabdare de fier, timp mult de pierdut pana ajungi sa finalizezi toate procedurile si apoi sa astepti primirea raspunsului de la compania aeriana care de cele mai multe ori nu vine, pentru ca pur si simplu unele companii aeriene ignora mesajele si cererile primite de la pasageri.

Daca nu doresti sa te ocupi personal si sa te stresezi cu actele necesare pentru a obtine compensatia financiara apeleaza cu incredere la o firma specializata in acest domeniu pentru a obtine ceea ce ti se cuvine.

Aerohelp24.com iti ofera asistenta in a obtine compensatia pentru zborul anulat, fara ca tu sa fii nevoit sa de ocupi de tot ce implica acest proces de despagubire.

Serviciul nostru este o solutie simpla si rapida pentru a obtine acea compensatie financiara la care ai dreptul conform regulamentului european 261/2004, compensatie ce poate ajunge pana la suma de 600 euro.

Noi iti preluam dosarul(tot ce trebuie sa faci este sa intri online pe siteul nostru la adresa https://aerohelp24.com/obtine-despagubire si completezi un formular cu toate datele tale, totul dureaza maxim 5 minute) si noi apoi depunem cerere de compensatie catre compania care a operat zborul,in numele tau.

Ne ocupam de toate aspectele legale pentru a obtine pentru tine cea mai buna oferta de despagubire de la compania aeriana care ti-a anulat zborul.

Toata aceasta operatiune este GRATUITA, noi doar la final primim un comision de 30% din intreaga suma pe care ai primit-o ca despagubire de la compania aeriana, este posibil sa nu fii despagubit si atunci nici tu nu vei fi taxat de catre noi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *